Wie wij zijn

Onze pedagogisch medewerkers hebben allemaal een MBO- of HBO-diploma gericht op werken in de kinderopvang en zijn in het bezit van een geldig VOG en worden continue gescreend (meer informatie daarover vind je hier). Daarnaast werken we regelmatig met stagiaires. Afhankelijk van de opleiding mogen stagiaires al dan niet zelfstandig activiteiten ondernemen met de kinderen. Verzorging van en voeding aan kinderen mag alleen onder toezicht van een gediplomeerd pedagogisch medewerker, uitzondering hierop zijn BBL-stagiaires, zij mogen uiteindelijk wel zelfstandig kinderen verzorgen en eten geven (uiteraard nadat zij eerst hebben laten zien dat zij hier bekwaam toe zijn).

Hoi, ik ben Coline

Ik ben sinds september 2020 werkzaam bij De Kleine Boom. Zelf ben ik mama van een meisje van drie en samen met mijn gezin woon ik in Rijen. Ik ben een van de mentoren op de groep. Ik geniet ervan als de kinderen met een lach weer naar huis gaan en sta meerdere dagen in de week voor de kinderen klaar.  

Hoi, ik ben Emmely

Ik ben 34 jaar en moeder van een tweeling van inmiddels al weer 5 jaar. In 2018 ben ik bij De kleine boom komen werken om zwangerschapsverlof op te vangen en ik ben niet meer weg gegaan. Ik vind het heerlijk om in een kleinschalige kinderopvang te werken zodat je alle kinderen en alle ouders leert kennen waardoor je ook goed aan kunt sluiten bij de behoefte van een kind en ouders gerichter van advies kunt voorzien als ze dat nodig hebben!

Hoi, ik ben Juul

In 2014 ben ik bij De kleine boom begonnen als groepshulp en inmiddels ben ik pedagogisch medewerker. Ik ben graag buiten en ik hou van lezen. Met de kinderen ga ik dan ook het liefste buiten spelen of boekjes lezen! Naast mijn werkzaamheden op de groep ben ik al een aantal jaren werkzaam als beleidsmedewerker én ben ik inmiddels ook verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van onze sociale media pagina's.

Hoi, ik ben Marga

In 2019 ben ik als BBL-student begonnen met werken bij De kleine boom. Deze studie heb ik afgerond in 2021. Sindsdien ben ik volledig als pedagogisch medewerker op de groep aan het werk. Ik krijg hier alle vrijheid om te groeien als professional. Met veel plezier werk ik met kinderen en ik vind het fijn om een onderdeel te mogen zijn in de start van hun leven. Tevens ben ik een van de mentoren bij De kleine boom.

Hoi, ik ben Lidewey

Enthousiast ben ik in februari 2022 begonnen als BBL-student bij De Kleine Boom. Ik ben gek op kinderen en heb ook wat ervaring opgedaan door op te groeien in een groot gezin en door mijn stages op een basisschool. Na afronden van mijn studie aan het mediacollege bleef het werken met kinderen toch kriebelen en besloot ik alsnog de opleiding te gaan doen als pedagogisch medewerker. Ik ben creatief aangelegd en wil deze competentie ook graag inzetten in mijn werk met kleine kinderen.

Wil je bij ons werken?
Stuur een e-mail met motivatie en jouw cv.

werken bij

Jouw kindje in onze handen?

Vraag een rondleiding aan