Afmelden, ruilen en extra opvang

Wil je een bepaalde dag omruilen of een extra opvangdag afspreken? Dat kan, zo lang de groep nog niet vol zit.

Om het werkbaar te houden stellen we als voorwaarde dat de dag die geruild wordt binnen vier weken moet plaatsvinden. Het is aan te raden om tijdig de extra opvang of ruildag te bespreken. Extra opvangdagen zullen als extra opvang op de eerstvolgende rekening beschreven staan.

Is je kind ziek waardoor het niet naar De Kleine Boom kan komen? Dan horen we dit graag dezelfde dag vóór 9:00 uur. Je kunt dan bellen naar de groep: 06 38 54 78 79.

Als een kind incidenteel later gebracht wordt dan 09.00 of eerder gehaald wordt dan 16:30 uur, dan vinden we het fijn daarvan op de hoogte zijn zodat we daar indien nodig rekening mee kunnen houden, een telefoontje is voldoende.

Hoi, ik ben Lidewey

Enthousiast ben ik in februari 2022 begonnen als BBL-student bij De Kleine Boom. Ik ben gek op kinderen en heb ook wat ervaring opgedaan door op te groeien in een groot gezin en door mijn stages op een basisschool. Na afronden van mijn studie aan het mediacollege bleef het werken met kinderen toch kriebelen en besloot ik alsnog de opleiding te gaan doen als pedagogisch medewerker. Ik ben creatief aangelegd en wil deze competentie ook graag inzetten in mijn werk met kleine kinderen.

Gaan jullie met vakantie?

Dan horen we dit graag tenminste één maand van tevoren. Ook als er bijvoorbeeld een uitje is gepland op de dag dat je kind normaal bij De Kleine Boom is. Dat kan natuurlijk rechtstreeks bij de groepsleiding, of telefonisch: 06 38 54 78 79 of via e-mail: info@kdvdekleineboom.nl

Voor kindjes is vakantie vaak erg spannend en naderhand erg leuk geweest. Laat je ons weten waar jullie heen gaan en of het leuk is geweest? Dan kunnen wij met jouw kindje alvast helpen met de voorpret en het verwerken van al die leuke indrukken.