Afmelden, ruilen en extra opvang

Wil je een bepaalde dag omruilen of een extra opvangdag afspreken? Dat kan, zo lang de groep nog niet vol zit.

Om het werkbaar te houden stellen we als voorwaarde dat de dag die geruild wordt binnen vier weken moet plaatsvinden. Het is aan te raden om tijdig de extra opvang of ruildag te bespreken. Extra opvangdagen zullen als extra opvang op de eerstvolgende rekening beschreven staan.

Is je kind ziek waardoor het niet naar De Kleine Boom kan komen? Dan horen we dit graag dezelfde dag vóór 9:00 uur. Je kunt dan bellen naar de groep: 06 38 54 78 79.

Als een kind incidenteel later gebracht wordt dan 09.00 of eerder gehaald wordt dan 16:30 uur, dan vinden we het fijn daarvan op de hoogte zijn zodat we daar indien nodig rekening mee kunnen houden, een telefoontje is voldoende.

Hoi, ik ben Juul

In 2014 ben ik bij De kleine boom begonnen als groepshulp en inmiddels ben ik pedagogisch medewerker. Ik ben graag buiten en ik hou van lezen. Met de kinderen ga ik dan ook het liefste buiten spelen of boekjes lezen! Naast mijn werkzaamheden op de groep ben ik al een aantal jaren werkzaam als beleidsmedewerker én ben ik inmiddels ook verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van onze sociale media pagina's.

Gaan jullie met vakantie?

Dan horen we dit graag tenminste één maand van tevoren. Ook als er bijvoorbeeld een uitje is gepland op de dag dat je kind normaal bij De Kleine Boom is. Dat kan natuurlijk rechtstreeks bij de groepsleiding, of telefonisch: 06 38 54 78 79 of via e-mail: info@kdvdekleineboom.nl

Voor kindjes is vakantie vaak erg spannend en naderhand erg leuk geweest. Laat je ons weten waar jullie heen gaan en of het leuk is geweest? Dan kunnen wij met jouw kindje alvast helpen met de voorpret en het verwerken van al die leuke indrukken.